About

This is an example of a WordPress page, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. You can create as many pages like this one or sub-pages as you like and manage all of your content inside of WordPress.

51 responses to “About

  1. Bolehkah saya bertanya adakah encik tokuban menerima tempahan?Jika ya berapa ratus harga untuk sebilah keris dan badik?Tapi saya hendak tempah mata bilah sahaja.Harap tokuban balas ke email saya-bluestar_azlan@hotmail.com

  2. assalamualaikum w.b.t..
    kepada tuan guru,bolekah kami mahu belajar dengan tuan guru…

  3. Kg kutan Wakaf Bharu

    Assalamualaikum WBT kepada Tuan TokUban..

    sudi kiranya tuan menerima kunjungan ziarah dari saya…macam mana caranya saya mau bertemu dgn tuan..teringin rasanya mau berguru dengan tuan..

    Maaf kerana menggangu tuan.

    • wa’alaikumussalam..jemputlah kerumah sy bila cuti sekolah bulan mei nanti, skng sy bertugas di serawak.

      • Kg kutan Wakaf Bharu

        InsyaALLAH tuan.sy akan hubungi tuan nnti melalui ruangan ini nnti sebelum cuti sekolah kerna sy perlu tahu peta ke rumah tuan..maaf sekali lg menggangu tuan..

        Terima kasih tuan sudi menreply email ini..

  4. Kg kutan Wakaf Bharu

    salamun alaik tuan..

    insyaALLAH jika takde aral melintang sy ingin kunjung ziarah tuan nnti tuan balik bercuti bulan mei ni..rasanya tuan sdah meletakkan no hp dlm laman ini..izinkan sy menghubungi tuan nnti.

    wassalam

  5. mohdridzuanmohd

    assalamualaikum tok..sy nk tanye perihal satu benda dan pendapat tok,tapi x jumpa pula dgn email tok.

  6. dari manakah saudara mendapat sumber keilmuan nusantara yang susah dicari pada masa sekarang

  7. nidzam

    salm tokuban, saya ada ditawau berminat mempelajari ilmu sudikah kiranya klu say menjadi murid tarima kasih

  8. Ahmad Zaidi Ibrahim

    Salam perkenalan Tok. Di Kelantan kg kat mana? Ambo orang Pasir Puteh.

  9. basheeron

    Salam cm na saya nk dapat kan no contat pihak Tok…sebab saya ingin menjemput Tok ke Pameran di Kedah

  10. awang mat

    salam . balik raya cina ni ingatnya saya nk g ziarah tuan .. dudok di pendek dih . ada num talipon ko tu ..? buleh emel ko emel ni zailanii@rocketmail.com ..

  11. zul nawawi

    salam tok, apa khbr? sgt menarik perkongsian dn tulisan2 tok di blog ini..t.kasih byk2

  12. fazlan

    salam tok.. tok ada kenal ke sesiapa yg boleh mengajar di selangor…

  13. Khairul Amir

    ASSALAMUALAIKUM,salam perkenalan….saya mintak izin copy mane2 doa dan ayat yea tok uban….nak tanya ade tak keris warisan warisan yang nk jual….baru2 nk berjinak dgn industri keris nie….sekian…..

    • wwasalam setakat ni stok x berapa ade..yang ada hanya 2 bilah shj untuk di letgo..melela lok 9 (kris baru), satu lagi penyalang (antic). klu berminat bleh respon

  14. mohd ajerin

    asalammualaikum, ada kapung doh ko loni? kalu buleh nk lupo mato

  15. AZMI

    Assalamualaikum,saya nk belajar silat boleh ke?

  16. PUTERI ULAR EMAS

    assalamualaikum .. Tuan salam kasih dari hamba …

  17. shah

    sy pn kg gaung pendek…lorong padang seri…tuan nama pe kt kg?anak sape?knal ker pok ku Zahar?

  18. shah

    umah pak cik kadir je kan dalam lorong tu?anak dia ker?

  19. shah

    wan ya yg ank dia ade keje kt pos malaysia ker?

  20. loe90

    assalam,tok saya ingin bertanya…ada tak keris untuk dimaharkan?saya ngn membeli keris.Klau keris yang rare lagi baik.saya hanya bercadang untuk buat simpanan.Harap tok balas…Kalau ada tok boleh emaal kan pada saya loe.nston@yahoo.com/ wassap 0139384841

  21. Hafiz

    Assalamualaikum tuan guru..semoga tuan guru senantiasa berada di dalam rahmat Allah hendaknya.Telah bertahun saya memerhati dan mengikut perkembangan blog tuan guru.Sungguh apa yang ditulis di dalam blog tuan guru adalah pusaka ilmu yang hampir hilang ditelan zaman.Jikalau tuan guru tidak keberatan saya ingin mempelajari ilmu yang ada pada tuan guru.Disini mohon kiranya tuan guru sanggup mengajarkan dan mengijazahkan saya akan doa 7 petala.Semoga tuan guru berkenan memperturunkan ilmu pada saya.ini email address saya hafyzhussain@gmail.com

  22. Mohd Khair Othman

    Assalamulaikum Tok, semoga Tok sentiasa dalam PerlindunganNYA.
    Saya mohon tok doakan saya untuk mengamal amalan yang tok pernah tulis dalam blok ini, dunia dan akhirat. Saya ada mengamalkan beberapa amalan yang tok pernah tulis di antaranya Selawat Qutb – As-Syaikh al Qutb Muhammad Taqiyudin Ad-Dimsyiqi, saya dapat rasakan perbezaanya. Semoga tok sentiasa mendapat perlindungan dan pemuliharaanNYA.

  23. muhamad asrah mat yuti

    Assalamualaikum w.b.t..
    kepada Tuan Guru, Saya berminat untuk mendalami ilmu & mendapat ijazah ilmu drpd Tuan Guru setelah membaca hasil penulisan Tuan Guru dalam blog ni. InsyaAllah kalau diizinkan Allah cuti sekolah hujung tahun saya balik kg di Pasir Mas mudah-mudahan dapat bertemu mato dan kenal lbih rapat lagi Tuan Guru. Skrg ni saya bertugas mengajar di Labuan.

  24. alimin

    salam tok,tok dah ada kat kelantan ke sekarang…saya ingat nak belajar ilmu dari tok…saya alimin dari pasir puteh,no tel 0129273934

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s