RSS

About

This is an example of a WordPress page, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. You can create as many pages like this one or sub-pages as you like and manage all of your content inside of WordPress.

 

42 responses to “About

  1. kuazlan

    26 Januari 2011 at 09:16

    Bolehkah saya bertanya adakah encik tokuban menerima tempahan?Jika ya berapa ratus harga untuk sebilah keris dan badik?Tapi saya hendak tempah mata bilah sahaja.Harap tokuban balas ke email saya-bluestar_azlan@hotmail.com

     
    • tokuban78

      27 Januari 2011 at 09:16

      setakat ni saya tidak menerima tempahan, hanya menjual senjata yang sudah siap shj.

       
  2. pangeran indrapura&panglima gunung jati

    9 Februari 2011 at 09:16

    assalamualaikum w.b.t..
    kepada tuan guru,bolekah kami mahu belajar dengan tuan guru…

     
    • tokuban78

      9 Februari 2011 at 09:16

      waa’alikumussalm, insyaallah boleh jikalau tuan ada kesanggupan..datang jumpa saya di kelantan.

       
  3. Kg kutan Wakaf Bharu

    9 Februari 2011 at 09:16

    Assalamualaikum WBT kepada Tuan TokUban..

    sudi kiranya tuan menerima kunjungan ziarah dari saya…macam mana caranya saya mau bertemu dgn tuan..teringin rasanya mau berguru dengan tuan..

    Maaf kerana menggangu tuan.

     
    • tokuban78

      10 Februari 2011 at 09:16

      wa’alaikumussalam..jemputlah kerumah sy bila cuti sekolah bulan mei nanti, skng sy bertugas di serawak.

       
      • Kg kutan Wakaf Bharu

        10 Februari 2011 at 09:16

        InsyaALLAH tuan.sy akan hubungi tuan nnti melalui ruangan ini nnti sebelum cuti sekolah kerna sy perlu tahu peta ke rumah tuan..maaf sekali lg menggangu tuan..

        Terima kasih tuan sudi menreply email ini..

         
  4. Kg kutan Wakaf Bharu

    5 Mei 2011 at 09:16

    salamun alaik tuan..

    insyaALLAH jika takde aral melintang sy ingin kunjung ziarah tuan nnti tuan balik bercuti bulan mei ni..rasanya tuan sdah meletakkan no hp dlm laman ini..izinkan sy menghubungi tuan nnti.

    wassalam

     
    • tokuban78

      5 Mei 2011 at 09:16

      wasalam insyaallah jemput ke rumah

       
  5. mohdridzuanmohd

    14 Mei 2011 at 09:16

    assalamualaikum tok..sy nk tanye perihal satu benda dan pendapat tok,tapi x jumpa pula dgn email tok.

     
  6. ikram idris

    21 Mei 2011 at 09:16

    dari manakah saudara mendapat sumber keilmuan nusantara yang susah dicari pada masa sekarang

     
    • tokuban78

      21 Mei 2011 at 09:16

      ilmu ni memang sifat dia dah kena cari, kalau cari lambat laung akan bertemu jgak.

       
  7. nidzam

    9 Disember 2011 at 09:16

    salm tokuban, saya ada ditawau berminat mempelajari ilmu sudikah kiranya klu say menjadi murid tarima kasih

     
  8. Ahmad Zaidi Ibrahim

    26 Februari 2012 at 09:16

    Salam perkenalan Tok. Di Kelantan kg kat mana? Ambo orang Pasir Puteh.

     
    • tokuban78

      27 Februari 2012 at 09:16

      wasalam ahlan washlan ambo ore pendek.

       
  9. basheeron

    8 Mei 2012 at 09:16

    Salam cm na saya nk dapat kan no contat pihak Tok…sebab saya ingin menjemput Tok ke Pameran di Kedah

     
  10. awang mat

    19 Januari 2013 at 09:16

    salam . balik raya cina ni ingatnya saya nk g ziarah tuan .. dudok di pendek dih . ada num talipon ko tu ..? buleh emel ko emel ni zailanii@rocketmail.com ..

     
    • tokuban78

      20 Januari 2013 at 09:16

      wasalam ambo dok serawak loni. thn baru cina pun x kelik tuh.

       
  11. zul nawawi

    20 Januari 2013 at 09:16

    salam tok, apa khbr? sgt menarik perkongsian dn tulisan2 tok di blog ini..t.kasih byk2

     
  12. fazlan

    15 Disember 2013 at 09:16

    salam tok.. tok ada kenal ke sesiapa yg boleh mengajar di selangor…

     
    • tokuban78

      16 Disember 2013 at 09:16

      wasalam, wallahua’lam sy x de maklumatnya

       
  13. Khairul Amir

    12 Februari 2014 at 09:16

    ASSALAMUALAIKUM,salam perkenalan….saya mintak izin copy mane2 doa dan ayat yea tok uban….nak tanya ade tak keris warisan warisan yang nk jual….baru2 nk berjinak dgn industri keris nie….sekian…..

     
    • tokuban78

      12 Februari 2014 at 09:16

      wwasalam setakat ni stok x berapa ade..yang ada hanya 2 bilah shj untuk di letgo..melela lok 9 (kris baru), satu lagi penyalang (antic). klu berminat bleh respon

       
  14. mohd ajerin

    19 Mei 2014 at 09:16

    asalammualaikum, ada kapung doh ko loni? kalu buleh nk lupo mato

     
  15. AZMI

    22 Oktober 2014 at 09:16

    Assalamualaikum,saya nk belajar silat boleh ke?

     
    • tokuban78

      22 Oktober 2014 at 09:16

      wasalam, puye loni ambo malas nak ngajaar

       
  16. PUTERI ULAR EMAS

    21 Januari 2015 at 09:16

    assalamualaikum .. Tuan salam kasih dari hamba …

     
    • tokuban78

      22 Januari 2015 at 09:16

      wasalam ahlan

       
      • shah

        25 Februari 2015 at 09:16

        assalam tuan…blh saya tau tuan asal kg pendek area mn?sy pn asal kg pendek…

         
      • tokuban78

        26 Februari 2015 at 09:16

        wasalam kg gaung. tuan

         
  17. shah

    27 Februari 2015 at 09:16

    sy pn kg gaung pendek…lorong padang seri…tuan nama pe kt kg?anak sape?knal ker pok ku Zahar?

     
    • tokuban78

      2 Mac 2015 at 09:16

      ambo dok lorong purnama. tapi loni kijo d selangor. tak dok kg. pokku zahar rajin selisih. xkenal mano

       
  18. shah

    9 Mac 2015 at 09:16

    umah pak cik kadir je kan dalam lorong tu?anak dia ker?

     
    • tokuban78

      10 Mac 2015 at 09:16

      pok cik kadir x kenal tu. lorong masuk tu mula2 tepuh rumah gemulah ku yakkob. ambo cucu gemulah wan yah.

       
  19. shah

    12 Mac 2015 at 09:16

    wan ya yg ank dia ade keje kt pos malaysia ker?

     
    • tokuban78

      15 Mac 2015 at 09:16

      Gemulah ayah ambo kijo telekom. Kg ore panggil pok mat telekom

       
  20. loe90

    20 September 2016 at 09:16

    assalam,tok saya ingin bertanya…ada tak keris untuk dimaharkan?saya ngn membeli keris.Klau keris yang rare lagi baik.saya hanya bercadang untuk buat simpanan.Harap tok balas…Kalau ada tok boleh emaal kan pada saya loe.nston@yahoo.com/ wassap 0139384841

     
    • tokuban78

      22 September 2016 at 09:16

      wassalam nanti sy emelkan

       

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: